• Julkaisija
  Viestit
 • #4342 Vastaus

  Msii

  2016 helmikuusta asti olen maksanut joka kuukausi ulosotolle 30% palkastani ja sen lisäksi myynyt asuntoni. Luulin, että tämä alkaisi olla tässä ja velkaa noin 1000€ jäljellä. Asuntokin tosiaan meni niin postini tulee poste restanteen ja illan suussa hain sieltä postini ja löytyi oikein mieltä ylentävä kirje ulosotolta. Uutta velkaa olisikin tulossa vielä 5000€ jostain yksittäisestä asiasta. En tiedä mistä, kun velkojana näkyy vain perintätoimiston nimi. Pääoma on ollut 2800€, mutta korkojen kera pompannut siihen viiteen tuhanteen. Kyseiseltä perintätoimistolta en muista koskaan saaneeni kirjeitä eikä nimikään ei sano mitään. Vertailun vuoksi yhden toisen velan pääoma ollut 5090€ ja korkojen kanssa 5550€. Ja toisen velan pääoma 4300€ ja korkojen kanssa 4750€. Nämä velat on siis maksettu.
  Yritän kysyä, että voiko olla että perintätoimisto ei ota yhteyttä eikä vie asiaa ulosottoon vuosikausiin saadakseen mahdollisimman paljon korkoja?
  Tiedän, että itse pitäisi olla tietenkin kaikista mahdollisista veloista hyvin tietoinen, mutta valitettavasti nyt on uitu syvissä vesissä.
  Enkä ymmärrä miksi sen tiimoilta ei ole minuun oltu yhteydessä vuosiin. Jos tämä liittyy johinkin kulutusluottoon, niin muutaman sellaisen olen nostanut 2012-2014. Miten sen periminen voi kestää näin kauan ja sinä aikana summa tuplaantunut korkojen takia?

 • #4359 Vastaus

  janhos

  hei. ota yhteyttä velkapuhelimeen nii asia tarkistetaan.

Vastaa aiheeseen: Vuosien perästä laskuja ulosottoon
Tietosi: