Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #10108 Vastaa
   crabi
   Vieras

   Elikkä minulle ilmestyi juuri ulosottolasku, mutta löysin vuodelta 2017 kuitin, jonka perusteella olen lyhentänyt velkaa yli 30%.

   Olen siis maksanut kaikki velkani pois ulosotosta vuonna 2018 ja nyt tämä sergelin lasku ilmestyi uudestaan 4 vuoden jälkeen suoraan ulosotosta, ilman että velkoja on missän vaiheessa ilmoittanut vireilletulosta tai muistuttanut avoimista saatavista tämän ajanjakson aikana. Nyt näin vuosien jälkeen korkojen ja uusien kulujen johdosta laskun kokonaissuma on noussut reilusti yli alkuperäisen summan, jota olin siis vähentänyt sen 30%.

   Lisäksi tästä keissistä tekee epäilyttävvän se että korot ja kulut ovat huomattavasti isommat sergelin puolella kuin ulosoton laskussa. Myös erittäin hämärää on se, että kun lasken sergelin laskusta pääoman, kulut ja korot yhteen ja vähennän maksetun summan tästä, niin Sergelin mukaan maksettavaa on 140€ enemmän, kuin edellä mainitun yhteen ja vähennyslaskun summa.

   Soitin myös ulosottotarkastajalle, joka vaikutti todella ammattitaidottomalta. Tämän jälkeen sergeliin, josta kysyin pystymmekö sopia asiaa, kun tämä perintä ei vaikuta kovin oikeudenmukaiselta, tympääntynyt asiakaspalvelija totesi suoraan ettei tässä ole toimittu väärin. Ulosoton asikaspalvelusta sai onneksi loistavaa palvelua ja hän varasi kihlakunnan voudin soittamaan minulle.

   Mutta kysymykseni kuuluisikin mitä muita vaihtoehtoja minulla on tuon voudin lisäksi, eli voinko viedä asiaa kuluttaja-asiamiehelle, tai vaihtoehtoisesti oikeuteen?

  • #11102 Vastaa
   DavidCah
   Vieras

   [url=https://shinomontazh.spb.ru/dopolnitelnye-uslugi/]Услуги выездного шиномонтажа[/url] – Ремонт колес на дороге, Правка стальных дисков

  • #11149 Vastaa
   Juliandyers
   Vieras

   Благодарю за инфу. Всех благодарю. Отдельная благодарность пользователю Moderator

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
Vastaa aiheeseen: Ulosottolasku poistunut ja ilmestyy 4 vuoden päästä uudestaan?
Tietosi: